ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Sunday, 15 February 2015

Η Sea Shepherd απέκτησε παράρτημα και στην Ελλάδα!

     Όλοι γνωρίζουν την παγκόσμια οργάνωση για την προστασία της θαλάσσιας ζωής Sea Shepherd (ο Ποιμένας των Θαλασσών), η οποία με τον στόλο της παρακολουθεί και εμποδίζει όσους παράνομα σκοτώνουν τα ζώα της θάλασσας.
     Είναι γνωστή και η σειρά ντοκυμαντέρ Whale Wars (ο πόλεμος κατά των φαλαινοθήρων), η οποία προβάλλεται τακτικά στο κανάλι Animal Planet. 
     Η Sea Shepherd, που έχει παραρτήματα σχεδόν σε όλες τις χώρες του κόσμου, πρόσφατα απέκτησε παράρτημα και στην Ελλάδα! Και μάλιστα στις 13 Φεβρουαρίου, η οποία ήταν ημέρα παγκόσμιας διαμαρτυρίας ενάντια στην φρικτή σφαγή των δελφινιών στην Ταϊγή της Ιαπωνίας, το ελληνικό τμήμα συμμετείχε με διαμαρτυρία μπροστά στην Ιαπωνική Πρεσβεία στην Αθήνα! Στην διαμαρτυρία συμμετείχαν και μέλη της οργάνωσης 269life Greece. 
     Eάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα με την βάρβαρη, βίαιη σφαγή των δελφινιών και δες στιγμιότυπα της διαμαρτυρίας σε διάφορα μέρη του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης βέβαια και της Ελλάδας!!!: