ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Thursday, 5 February 2015

Διαμαρτυρία των vegans στην Αθήνα!

     Το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015 στο Σύνταγμα (οδός Ερμού και Βουλής - στο συντριβάνι) πραγματοποιήθηκε με επιτυχία vegan διαμαρτυρία από τις οργανώσεις 269life-Greece και Vegan for Life, με παράλληλη προβολή ταινίας από σφαγεία και διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων.
     Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην φωτογραφία και δες περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες στην facebook ιστοσελίδα της οργάνωσης 269life-Greece:


     Επίσης, εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην εικόνα με την μία από τις πολλές αφίσες και τα συνθήματα, που κρατούσαν οι διαδηλωτές κατά την διάρκεια της διαμαρτυρίας και δες περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες στην facebook ιστοσελίδα της οργάνωσης Vegan for Life:


     Στην διαμαρτυρία συμμετείχαμε και εμείς (eretria-vegans) και ευχαριστούμε και πάλι τους διοργανωτές της διαμαρτυρίας, που μας δίνουν την ευκαιρία να συμμετέχουμε σε έναν αληθινό αγώνα κατά του φασισμού απέναντι σε κάθε είδος!!