Monday 20 April 2015

22 Aπριλίου: Παγκόσμια Ημέρα της Γης!

     Στις 22 Απριλίου είναι η "Παγκόσμια Ημέρα της Γης". Όλοι εμείς οι άνθρωποι είμαστε απλώς περαστικοί συγκάτοικοι σε αυτόν τον Πλανήτη, ο οποίος υποφέρει από τον ανθρώπινο υπερπληθυσμό και την ανθρώπινη έλλειψη σεβασμού προς τον συνάνθρωπο, τα ζώα και την φύση γενικά. 
     Είναι καιρός όλοι οι άνθρωποι της Γης να ενωθούμε σε μία παγκόσμια συμμαχία ενάντια στον κοινό μας εχθρό: την Οικολογική Καταστροφή!
     Σε όλον τον κόσμο γίνονται εκδηλώσεις και διαμαρτυρίες ενάντια στους καταστροφείς της φύσης, στις οποίες μπορείς να συμμετέχεις. Οι διαμαρτυρίες αυτές είναι συμβολικές. Ακόμη πιο σημαντικό είναι να ζεις κάθε ημέρα της ζωής σου με σεβασμό προς την φύση! Υπάρχουν πολλοί τρόποι: αγοράζοντας φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα, όπως οικολογικά καθαριστικά και τρόφιμα βιολογικής καλλιέργειας, ανακυκλώνοντας τις συσκευασίες και αγοράζοντας ανακυκλωμένα προϊόντα, προτιμώντας για τις μετακινήσεις σου το ποδήλατο, φυτεύοντας εντόπιες ποικιλίες φυτών, κ.λ.π.
     Παράλληλα μπορείς να διαμαρτυρηθείς κατ΄ευθείαν προς κάθε υπεύθυνο, Πολιτικό, ή Ιδιοκτήτη Εταιρείας που βλάπτει το Περιβάλλον, κ.λ.π., στέλνοντάς του έτοιμες επιστολές διαμαρτυρίας, τις οποίες έχουν ετοιμάσει  φιλοπεριβαλλοντικές οργανώσεις, όπως είναι η EARTH  DAY NETWORK. Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα, επισκέψου την ιστοσελίδα της οργάνωσης και στείλε τις επιστολές: