ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Wednesday, 27 May 2015

2η Παγκόσμια Διαμαρτυρία κατά της βάρβαρης μεταφοράς των ζώων προς τα σφαγεία!

     Στις 23 Μαϊου η Οργάνωση 269life-Greece συμμετείχε στην 2η Παγκόσμια Διαμαρτυρία με τίτλο "Τέλος στα ταξίδια θανάτου!" πραγματοποιώντας διαμαρτυρία στην Πλατεία Συντάγματος ενάντια στην βασανιστική μεταφορά των ζώων προς σφαγήν. 
     Η μεταφορά των ζώων προς τα σφαγεία μπορεί να διαρκέσει από ώρες, μέχρι και ημέρες! Τον χειμώνα στο κρύο, το καλοκαίρι στους καύσωνες, τα ζώα μεταφέρονται συνήθως όπως-όπως στο σφαγείο, όπου στην συνέχεια θα σφαχθούν όπως-όπως..... 
     Η διαμαρτυρία ήταν, όπως πάντα, πολύ καλά οργανωμένη και μοιράστηκαν φυλλάδια στους περαστικούς. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς, εάν θέλεις, να κάνεις "κλικ" στην ακόλουθη φωτογραφία:


     Συγχαρητήρια στην πολύ δραστήρια Οργάνωση 269life-Greece και ευχαριστούμε πολύ, που μας έδωσε για άλλη μία φορά την ευκαιρία να συμμετέχουμε σε μία τόσο σημαντική διαμαρτυρία! 
     Δεν θα μάθουμε ποτέ να σεβόμαστε τον συνάνθρωπό μας, εάν δεν μάθουμε να σεβόμαστε ΚΑΘΕ μορφή ζωής γύρω μας! Όσο συμπεριφερόμαστε στα άλλα είδη σαν αυτά να είναι σκλάβοι μας και σαν να είμαστε εμείς ο ... Θεός και αφέντης τους, θα καλλιεργούμε και θα διαιωνίζουμε την αναισθησία και τον εγωισμό μας, ο οποίος είναι αιτία ... πολλών δεινών και συμφορών στην ιστορία της ανθρώπινης κοινωνίας! Ο vegan τρόπος ζωής στηρίζεται στην ιδεολογία μίας ανθρώπινης κοινωνίας, η οποία αποφεύγει κάθε μορφή Βίας!