ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Thursday, 11 June 2015

Διαφήμιση για veggie-Schnitzel στην γερμανική τηλεόραση.

     Πριν μερικούς μήνες μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής κρεατικών προϊόντων στην Γερμανία, η Rügenwalder, τόλμησε να κάνει το βήμα: Δημιούργησε μία σειρά από φυτοφαγικά λουκάνικα, έκανε διαφήμιση στην τηλεόραση και περίμενε να δει την ανταπόκριση του κόσμου. Το αποτέλεσμα ήταν θετικότατο, η ζήτηση μεγάλη και έτσι τώρα η ίδια εταιρεία προχώρησε ένα βήμα πιο κάτω: έφτιαξε φυτικό σνίτσελ (veggie Schnitzel)! Εδώ και μερικές ημέρες άρχισε η διαφήμιση του νέου προϊόντος στην τηλεόραση και, εάν η ανταπόκριση του κόσμου είναι και πάλι μεγάλη, τότε έπεται συνέχεια!
     Εάν θέλεις περισσότερες πληροφορίες και συνταγές με τα φυτικά σνίτσελ, κάνει "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και επισκέψου την σχετική ιστοσελίδα της εταιρείας Rügenwalder: