ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Tuesday, 21 July 2015

Ανακύκλωση σημαίνει Προστασία Περιβάλλοντος!

     Ανακύκλωση σημαίνει Προστασία Περιβάλλοντος και Προστασία Περιβάλλοντος σημαίνει ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ! 
     Όσοι δεν έχουν καταλάβει ακόμη την σημασία της Ανακύκλωσης για το Περιβάλλον και για τις επόμενες γενεές, μπορούν να δουν μία πολύ καλή ενημερωτική ταινιούλα στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης της Ανακύκλωσης. Εάν θέλεις να δεις την ταινιούλα, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα:


     Και εάν δούμε κάδο Ανακύκλωσης με ξεκολλημένο το αυτοκόλλητο, τότε ενημερώνουμε τους υπεύθυνους να φροντίσουν να μπει νέο αυτοκόλλητο.


     Εμείς σε μία τέτοια περίπτωση το 2011, λόγω έλλειψης χρόνου, απλώς γράψαμε στην θέση του αυτοκόλλητου με άσπρη οικολογική μπογιά "ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ", για να μην μπερδεύονται οι πολίτες και ρίχνουν λάθος απορρίμματα στον κάδο. 
     Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και επισκέψου την Περιβαλλοντική Οργάνωση  Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης: