Friday 17 July 2015

Veggie γιορτές σε όλον τον κόσμο!

     Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος από την αρχή του έτους μέχρι σήμερα πραγματοποιήθηκαν αμέτρητες γιορτές φυτοφαγίας σε όλον τον κόσμο, ενώ το πρόγραμμα συνεχίζει να είναι γεμάτο! 
     Ενδεικτικά αναφέρουμε μόνον μερικές από διάφορα μέρη της Γης. Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και δες πληροφορίες σχετικά με την γιορτή φυτοφαγίας που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο στο Austin στο Texas:


ή τον Μάϊο στο Bristol στην Αγγλία:


ή στο Περού:


ή τον Ιούνιο στον Νιαγάρα:


ή στο Άμστερνταμ στην Ολλανδία: 


και πολλές άλλες vegan γιορτές σε όλον τον κόσμο! Και γιατί αυξάνεται τόσο ραγδαία ο αριθμός των ανθρώπων που επιλέγει τον vegan τρόπο ζωής; Διότι, απλά, επιθυμούμε μία ανθρώπινη κοινωνία ΧΩΡΙΣ βία! 
Τα ζώα αισθάνονται, πονούν, υποφέρουν, όπως ακριβώς και εμείς! Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα με το γουρουνάκι προς ... σφαγήν και δες το βίντεο που δημοσιεύθηκε στο facebook από την Bloody dairy Industy και στο οποίο παρουσιάζεται μία αγελάδα να κλαίει δυνατά επάνω από τα σφαγμένα πτώματα της οικογένειάς της:


Επίσης, εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και δες στο facebook το βίντεο που δημοσιεύθηκε από την γαλλική οργάνωση L 214 Ethique et Animaux, στο οποίο παρουσιάζεται ένα μωρό αρνάκι να ακολουθεί το πτώμα της μητέρας του που σύρεται νεκρό...:


     Και αυτά δεν είναι τίποτα μπροστά στα μαρτύρια που περνούν τα ζώα μόνον και μόνον για να γίνουν μεζές....