Sunday 9 August 2015

Tεμάχισαν φαλαινοκαρχαρία ζωντανό! Στείλε την επιστολή διαμαρτυρίας!

     Εχθές έκανε τον γύρο του κόσμου ένα βίντεο, στο οποίο εμφανίζονται δύο Κινέζοι ψαράδες να βγάζουν στην στεριά έναν φαλαινοκαρχαρία και στην συνέχεια να τον τεμαχίζουν ζωντανό αρχίζοντας από την ουρά και προχωρώντας κομμάτι-κομμάτι προς το κεφάλι, ενώ το ζώο ήταν ακόμη ζωντανό και με πλήρεις τις αισθήσεις του. Μπορεί οι φωνές του να μην ακούγονταν, όμως ο πόνος του ήταν ολοφάνερος.
     Μέσα σε λίγη ώρα από την δημοσίευση του βίντεο ζωόφιλοι ετοίμασαν επιστολές διαμαρτυρίας, τις οποίες υπογράφουν και διαδίδουν μέσω facebook και οι οποίες θα σταλούν προς κάθε υπεύθυνο της περιοχής όπου έλαβε χώρα το έγκλημα.
     Εάν θέλεις να λάβεις μέρος στην διαμαρτυρία, η οποία σκοπό έχει να τιμωρηθούν οι εγκληματίες και να μην επαναληφθεί η πράξη με κάποιο άλλο ζώο-θύμα, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και υπόγραψε στην ιστοσελίδα της οργάνωσης YouSign Animals:


     Επίσης, εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και στείλε την επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Υπουργό Προστασίας Περιβάλλοντος της Κίνας Chen Jining, την οποία ετοίμασε η οργάνωση Force Change com.