ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Sunday, 4 October 2015

Τα "Μονοπάτια Πολιτισμού" συμμετείχαν στην 13η Έκθεση "Tour Natur".

      Από την 4 έως 6 Σεπτεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε η 13η Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού "Tour Natur" στο Düsseldorf στην Γερμανία με μεγάλη επιτυχία!
     Η Ελληνική Οργάνωση "Τα Μονοπάτια Πολιτισμού" συμμετείχε με προτάσεις μονοπατιών στην Ελλάδα (Αρκαδία, Επίδαυρος, Ορεινή Κορινθία), τα οποία τράβηξαν την προσοχή πολλών ενδιαφερόμενων!
     Εάν θέλεις περισσότερες πληροφορίες, κάνε "κλικ" στην φωτογραφία με την γέφυρα του ποταμού Ενιππέα επάνω στον Όλυμπο, επάνω από την οποία περνάει το Ευρωπαϊκό Μονοπάτι Ε4 και επισκέψου την ιστοσελίδα της δραστήριας Οργάνωσης "Μονοπάτια Πολιτισμού":


     Και δεν ξεχνάμε ποτέ:
- Επισκεπτόμαστε την φύση ως φίλοι της και όχι ως εχθροί της!
- Δεν πειράζουμε τα ζώα και τα φυτά! Τα παρατηρούμε, τα φωτογραφίζουμε, τα απολαμβάνουμε ζωντανά και τα αφήνουμε ήσυχα!
- Δεν πετάμε ποτέ σκουπίδια κάτω! Τα σκουπίδια μας τα παίρνουμε μαζί μας και τα ρίχνουμε για ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ! Κανείς συνάνθρωπός μας δεν χρωστάει να βλέπει τις δικές μας βρωμιές πεταμένες κάτω!