Tuesday 13 October 2015

Στείλε την επιστολή διαμαρτυρίας ενάντια στα ρούχα από angora!

     Πριν από λίγο καιρό μέλη της Οργάνωσης PETA-India επισκέφθηκαν ένα εκτροφείο κουνελιών για την παραγωγή μαλλιού angora στην Κίνα, από όπου προέρχεται το 90 % του μαλλιού angora παγκοσμίως.
     Η εικόνες που αντίκρυσαν ήταν φρικιαστικές! Απαράδεκτες συνθήκες διαβίωσης για τα ζώα και τα μαδούσαν ζωντανά! Αμέσως η ΡΕΤΑ άρχισε μία εκστρατεία ενάντια στα εκτροφεία κουνελιών δημοσιεύοντας φωτογραφίες και βίντεος και ετοιμάζοντας επιστολές διαμαρτυρίας προς κάθε υπεύθυνο, καθώς και προς τις μεγάλες εταιρείες ρουχισμού, τις οποίες υπέγραψαν και έστειλαν χιλιάδες ζωόφιλοι από όλον τον κόσμο, με αποτέλεσμα οι περισσότερες μεγάλες εταιρείες, όπως η Kalvin Klein, η H&Μ κ.λ.π. να σταματήσουν να εμπορεύονται μαλλί angora αντικαθιστώντας το με φιλικά προς τα ζώα υφάσματα. 
     Υπάρχουν όμως και κάποιες εταιρείες, όπως η Free People, οι οποίες συνεχίζουν να εμπορεύονται μαλλί angora επιμένοντας, ότι το μαλλί προέρχεται από "ανθρώπινα" εκτροφεία, όπου τα ζώα δεν υποφέρουν. Μέλη της Οργάνωσης ΡΕΤΑ επισκέφθηκαν και πάλι κάποια εκτροφεία κουνελιών στην Κίνα, για να δουν πόσο "ανθρώπινα" είναι τα εκτροφεία αυτά και βρέθηκαν και πάλι μπροστά σε εικόνες φρίκης.
     Τώρα η ΡΕΤΑ δημοσιεύει τις εικόνες των..."ανθρώπινων" εκτροφείων και συνεχίζει την εκστρατεία της για την πλήρη κατάργησή τους.
     Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα, δες τις φωτογραφίες και τα βίντεο και στείλε την έτοιμη επιστολή διαμαρτυρίας στην εταιρεία Free People, με την παράκληση να σταματήσει και εκείνη να εμπορεύεται μαλλί angora, όπως έκαναν οι άλλες εταιρείες: