Saturday 10 October 2015

Animals Australia: Εκστρατεία ενάντια στις εξαγωγές ζωντανών ζώων.

     Η Οργάνωση Animals Australia στα πλαίσια της εκστρατείας της κατά των εξαγωγών ζωντανών ζώων ´Ban Live Export´ δημοσίευσε το βίντεο με την μεταφορά ενός ταύρου από την Αυστραλία προς το νησί Μαυρίκιο, ανατολικά της Αφρικής και της Μαδαγασκάρης. Το βίντεο δείχνει το μαρτύριο του ταύρου, ο οποίος πέθανε τελικά κλαίγοντας με δάκρυα στα μάτια (συχνό φαινόμενο στις αγελάδες) φοβισμένος και μόνος.
     Τώρα η Οργάνωση στα πλαίσια της ίδιας εκστρατείας γεμίζει κεντρικά σημεία της Αυστραλίας με την εικόνα του ταύρου και το μήνυμα "Live Export. It´s a crime against animals" (= εξαγωγές ζωντανών ζώων: Είναι ένα έγκλημα απέναντι στα ζώα). Η Οργάνωση ισχυρίζεται επίσης, ότι μπορεί όσοι κέρδισαν χρήματα από την βάρβαρη θανάτωση αυτού του ζώου ήδη να ξέχασαν το μαρτύριό του, αλλά η εικόνα του θα το θυμίζει σε όλους. Εκατομμύρια ζώα υποφέρουν κατά την μεταφορά τους προς τον τόπο σφαγής τους. Και αυτό το μαρτύριο πρέπει να σταματήσει!
     Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα με το σύνθημα ´Ban Live Export´ επάνω σε λεωφορείο της Αυστραλίας και δες λεπτομέρειες για την εκστρατεία αυτή στην σχετική ιστοσελίδα της Οργάνωσης Animals Australia: