ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Friday, 23 October 2015

Έξι λιοντάρια επιστρέφουν στην πατρίδα τους στην Νότιο Αφρική!

     Άλλη μία επιτυχία της διεθνούς φιλοζωικής Οργάνωσης Four Paws (= τέσσερις πατούσες)! Πέντε λιοντάρια που πέρασαν την ζωή τους φυλακισμένα σε τσίρκο και σε ζωολογικό κήπο της Ρουμανίας, ο οποίος έπρεπε να κλείσει λόγω μη κατάλληλων συνθηκών διαβίωσης για τα ζώα σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία, καθώς και ένα έκτο λιοντάρι από την Ιταλία, που πέρασε την ζωή του ως ... φωτογραφικό μοντέλο, "ταξίδευσαν" αεροπορικώς στην Νότια Αφρική και ήδη βρίσκονται στο καταφύγιο Lionsrock της Οργάνωσης Four Paws. 
     Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην εικόνα με το ένα από τα λιοντάρια, όταν "ζούσε" ακόμη σε συνθήκες αιχμαλωσίας και δες περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες από την όλη εκστρατεία διάσωσης και επιστροφής των λιονταριών στην πατρίδα τους:


     Επίσης, εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα από την εκστρατεία επανένταξης των λιονταριών στο φυσικό τους περιβάλλον και επισκέψου την ιστοσελίδα του καταφύγιου λιονταριών Lionsrock της Οργάνωσης Four Paws στην Ν. Αφρική: