ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Sunday, 22 November 2015

Bιομηχανική κτηνοτροφία. Ο φασισμός σε όλο του το μεγαλείο!

     Η αγγλική εφημερίδα Daily Mail δημοσίευσε εκτενές άρθρο με φωτογραφίες, τις οποίες έφεραν στο φως μέλη της Οργάνωσης για τα Δικαιώματα των Ζώων "Viva" μέσα από μία σκοτεινή χωρίς παράθυρα κτηνοτροφική μονάδα της εταιρείας Morrisons στο Yorkshire στην Αγγλία, η οποία εφοδιάζει με κρέας πολλά σούπερ-μάρκετ της Αγγλίας.... Τα ζώα στριμωγμένα σε στενά κλουβιά, όπου συχνά δεν υπάρχει χώρος ούτε για να σταθούν όρθια, είναι καταδικασμένα να περάσουν όλη τους την ζωή στην φυλακή λόγω της ανθρώπινης κοιλειοδουλείας.....
     Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην  ακόλουθη εικόνα με το στριμωγμένο μέσα σε κλουβί γουρουνάκι και δες σχετικό άρθρο και φωτογραφίες στην ιστοσελίδα της Οργάνωσης "Viva":