ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Monday, 2 November 2015

Άλλη μία επιτυχία των φιλόζωων κατά των ταυρομαχιών!

     Εδώ και πολλές δεκαετίες οι Φιλοζωικές Οργανώσεις παγκοσμίως μάχονται κατά των ταυρομαχιών. Οι υπερασπιστές των δικαιωμάτων των ζώων αυξάνονται, οι άνθρωποι ευαισθητοποιούνται και οι σαδιστικές ταυρομαχίες έχουν όλο και λιγότερους οπαδούς και επισκέπτες στις αρένες. Όμως παρ΄όλο που η πλειοψηφία των Ευρωπαίων πολιτών είναι υπέρ της κατάργησης των σαδιστικών εθίμων, οι ταυρομαχίες συνεχίζονται και μάλιστα υποστηρίζονται με περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ ετησίως από την Ευρωπαϊκή Ένωση!
     Εδώ και μερικές εβδομάδες η Οργάνωση για τα Δικαιώματα των Ζώων ΡΕΤΑ.org ετοίμασε μία επιστολή διαμαρτυρίας, την οποία έστειλαν δεκάδες χιλιάδες φιλόζωοι στα Μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με την οποία απαιτούσαν να σταματήσει η Ευρωπαϊκή ΄Ενωση να ενισχύει οικονομικά τις ταυρομαχίες. Αποτέλεσμα ήταν η πλειοψηφία των Μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου να ψηφίσει κατά της οικονομικής υποστήριξης των ταυρομαχιών!
     Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και δες το σχετικό άρθρο στην ιστοσελίδα της Οργάνωσης PETA.org: