ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Monday, 9 November 2015

Γερμανία: Δωρεάν ηλιακή ενέργεια για ηλεκτρικά αυτοκίνητα και ηλεκτρικά ποδήλατα!

     Και ενώ στην ηλιόλουστη Ελλαδίτσα μας το θέμα της ηλιακής ενέργειας, (το οποίο αποτελεί μία πτυχή της Αειφόρου Ανάπτυξης, δηλαδή της φιλικής προς το περιβάλλον, της Οικολογικής Ανάπτυξης), βρίσκεται ακόμη στα ... "γεννοφάσκια" του, με τους "υπεύθυνους" απλώς να το αναφέρουν πού και πού στις συζητήσεις τους, σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες με πολύ λιγότερο ήλιο γίνονται άλματα!
     Στην Γερμανία η αλυσίδα υπερκαταστημάτων ALDI Süd όχι απλώς έχει εγκαταστήσει φωτοβολταϊκά επάνω στις στέγες των καταστημάτων της και παράγει φιλική προς το περιβάλλον ηλιακή ενέργεια, αλλά επίσης, κατά τις ώρες που είναι ανοικτά τα καταστήματα, προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ ηλιακή ενέργεια για ηλεκτρικά αυτοκίνητα και ηλεκτρικά ποδήλατα! 
     Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και δες σχετικές πληροφορίες στην ιστοσελίδα της ALDI: