ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Wednesday, 25 November 2015

Το απαράδεκτο, σαδιστικό έθιμο "Toro Jubilo" πραγματοποιήθηκε τελικά....

     Κάθε Νοέμβριο στην Medinaceli στην Ισπανία πραγματοποιείται το σαδιστικό έθιμο "Toro Jubilo", κατά το οποίο κάποιοι .... "άνθρωποι" ανάβουν φωτιά στα κέρατα ενός ταύρου, παράλληλα τον προκαλούν και ανάβουν πυρομαχικά. Το ζώο μαρτυράει, η φωτιά προχωράει προς το σώμα του, συχνά καίγεται .... 
     Το σαδιστικό αυτό έθιμο έγινε γνωστό μέσω φιλοζωικών οργανώσεων, οι οποίες αγωνίζονται για να το σταματήσουν. Δυστυχώς, παρά τις αντιδράσεις των φιλόζωων και παρά τις χιλιάδες επιστολές διαμαρτυρίας, τις οποίες έστειλαν προς κάθε υπεύθυνο, οι σαδιστές και πάλι κρυμμένοι πίσω από την "μάσκα του παιχνιδιάρη" έβγαλαν όλα τους τα σαδιστικά απωθημένα επάνω στο δύστυχο ζώο.
     Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα με στιγμιότυπο από το μαρτύριο του ζώου και δες το βίντεο στην ιστοσελίδα του Ισπανικού Φιλοζωικού Κόμματος PACMA:


Την 15η Νοεμβρίου, την ίδια ώρα που όλος ο κόσμος μιλούσε ενάντια στα τέρατα που προκάλεσαν το τρομοκρατικό κτύπημα της προηγούμενης βραδιάς στο Παρίσι, κάποια άλλα τέρατα "έπαιζαν" βασανίζοντας ένα αθώο, άοπλο πλάσμα. Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και δες τα χάλια τους:


Αυτοί που πιστεύουν, ότι το να βασανίζουν και να σκοτώνουν είναι παιχνίδι, ας ... παίξουν με τον εαυτό τους!