ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Sunday, 8 November 2015

"Veggie World" στο Βερολίνο.

     "Οι εποχές, όταν κάποιοι κορόϊδευαν τους Vegetarians και τους Vegans για τον τρόπο ζωής τους, έχουν περάσει!...". Με αυτά τα λόγια άρχισε εχθές στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο δεύτερο γερμανικό κανάλι ZDF ένα ρεπορτάζ, που αναφερόταν στην έκθεση vegan προϊόντων Veggie World, η οποία πραγματοποιείται εχθές και σήμερα στο Βερολίνο. Ο αριθμός των Vegans στην Γερμανία έχει ανέλθει στο ένα εκατομμύριο!
     Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα με τις vegan σκυλοτροφές και γατοτροφές και δες το πολύ ενδιαφέρον και αισιόδοξο για το μέλλον ρεπορτάζ στο κανάλι ZDF:


     Eάν θέλεις πληροφορίες σχετικά με την vegan έκθεση Veggie World, το πρόγραμμα, τις πόλεις και τις ημερομηνίες, τα προϊόντα που παρουσιάζονται, τους χορηγούς, τους διοργανωτές κ.λ.π., κάνε "κιλικ" στην ακόλουθη εικόνα: