Thursday 24 December 2015

Κάποιοι Πολιτικοί τολμούν να μιλήσουν κατά της κρεατοφαγίας ....

Ζούμε πλέον 7 δισεκατομμύρια άνθρωποι σε αυτόν τον Πλανήτη και πρέπει επιτέλους να μάθουμε να ζούμε με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον! 
Ένα από τα πολλά αίτια της περιβαλλοντικής καταστροφής είναι και η κατανάλωση ζωικών προϊόντων, για την παραγωγή των οποίων κατασπαταλώνται τεράστιες εκτάσεις γης για βόσκηση ή για την παραγωγή ζωοτροφών και υπερπολλαπλάσιες ποσότητες νερού και ενέργειας απ΄ό,τι όταν καταναλώνουμε άμεσα τα φυτικά προϊόντα.
Το ευτύχημα είναι πως όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται προς την φυτική διατροφή και επιτέλους άρχισαν να μιλούν και κάποιοι Πολιτικοί δειλά-δειλά για το θέμα αυτό. 
Ένα παράδειγμα είναι ο πρώην Αντιπρόεδρος των Η.Π.Α., Αλ Γκόρ, ο οποίος έγινε vegan πριν λίγα χρόνια για λόγους φιλοπεριβαλλοντικούς. 
Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και δες σχετικό άρθρο στην ιστοσελίδα της Οργάνωσης "Compassion Over Killing":


Ο δε πρώην Γερουσιαστής των Η.Π.Α. και γνωστός ηθοποιός, Άρνολντ Σβαρτσενέγγερ, προτείνει στους πολίτες να μειώσουν την κατανάλωση κρέατος, για να βοηθήσουν στον αγώνα κατά της παγκόσμιας αλλαγής του κλίματος....
Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και δες σχετικό άρθρο στην ιστοσελίδα της Οργάνωσης "Compassion Over Killing":