ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Sunday, 20 December 2015

Kυκλοφορεί το νέο τεύχος "Πράσινο Σπίτι και Κτίριο".

Κυκλοφορεί το νέο τεύχος του περιοδικού "Πράσινο Σπίτι και Κτίριο". Η Οικολογική Ανάπτυξη είναι η Ανάπτυξη του μέλλοντος. Τα "Πράσινα Επαγγέλματα", δηλαδή τα Οικολογικά (= τα φιλικά προς το περιβάλλον) Επαγγέλματα είναι τα επαγγέλματα του μέλλοντος! 
Στο περιοδικό "Πράσινο Σπίτι και Κτίριο" θα βρεις μία πλήρη ενημέρωση για την Αειφόρο Ανάπτυξη, για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, για την Οικολογική Αρχιτεκτονική, για σχετικές Εκθέσεις και πολλά άλλα θέματα σχετικά με την Πράσινη Ανάπτυξη, καθώς και ένα "υποπεριοδικό" - οδηγό για Οικολογικά Ξενοδοχεία: "green guide for GREEN HOTELS". 
Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα, επισκέψου την ιστοσελίδα του περιοδικού και ενημερώσου για θέματα, για τα οποία έπρεπε σε καθημερινή βάση να μας ενημερώνουν τα Μ.Μ.Ε...: