ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Wednesday, 23 December 2015

Project "Meat Free Monday" (= Δευτέρες χωρίς Κρέας).

O Paul Mc Cartney, πρώην τραγουδιστής του ροκ συγκροτήματος "The Beatles" (= τα Σκαθάρια), το οποίο άφησε εποχή την δεκαετία του 1960΄, είναι εδώ και δεκαετίες φυτοφάγος, θερμός υποστηρικτής των δικαιωμάτων των ζώων και αγωνίζεται για την εφαρμογή του προγράμματος "Meat Free Mondays"! 
Στην πρόσφατη συνδιάσκεψη COP 21 στο Παρίσι με σκοπό την αντιμετώπιση της Κλιματικής Αλλαγής, αναφέρθηκε για ακόμη μία φορά επίσημα το γεγονός, ότι... "η κατανάλωση ζωικών προϊόντων βλάπτει σοβαρά τον Πλανήτη". Ο Paul Mc Cartney συμμετείχε επίσης σε εκδήλωση με τίτλο "Less Meat - Less Heat!" (= Λιγότερο Κρέας - Λιγότερη Ζέστη). 
Εάν θέλεις περισσότερες περισσότερες πληροφορίες, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα που απεικονίζει ένα μπάργκερ με ζωικά προϊόντα να ισοδυναμεί με 15 φυτικά μπάργκερς (!), όσον αφορά την υπερκατανάλωση νερού, και επισκέψου την ιστοσελίδα "Meat Free Mondays".