ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Saturday, 30 January 2016

Στην Κορέα συνεχίζουν να τρώνε σκυλιά. Στείλε τις επιστολές διαμαρτυρίας!

Είναι γνωστό, ότι στις ανατολικές χώρες (Κίνα, Κορέα, κ.λ.π.) τρώνε τα σκυλιά και τις γάτες. Η Κορέα είναι η μία από τις χώρες με το μεγαλύτερο ποσοστό εκτροφής, σφαγής και κατανάλωσης κρέατος σκυλιών. Τα ζώα εκτρέφονται και σφάζονται υπό άθλιες συνθήκες και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις.... μαγειρεύονται ζωντανά! Είναι απίστευτο και όμως αληθινό!
Εάν θέλεις να δεις με τα ίδια σου τα μάτια για τί είδους βαρβαρότητα μιλάμε, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και δες τις φωτογραφίες και τα βίντεο στην ιστοσελίδα της Οργάνωσης "KOREAN DOGS":


Εάν δεν θέλεις να μείνεις απλός παρατηρητής αυτού του αίσχους, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα με τον πνιγμένο με θηλιά σκύλο και στείλε τις νέες επιστολές διαμαρτυρίας προς κάθε υπεύθυνο στην ιστοσελίδα της Οργάνωσης "KOREAN DOGS". Στην ιστοσελίδα θα δεις και παλαιότερες επιστολές διαμαρτυρίας, καθώς και επιτυχίες από την αποστολή των επιστολών!