ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Monday, 7 March 2016

Αυτό που κάνουμε στα ζώα είναι απάνθρωπο!....

Συνήθως έχουμε την εικόνα ενός ζώου, όταν είναι ακόμη ζωντανό, ή όταν είναι σφαγμένο, κομματιασμένο όταν το αγοράζουμε. Ανάμεσα όμως σε αυτές τις δύο σκηνές, υπάρχει και μία άλλη για την οποία δεν θέλουμε να μιλάμε, να ακούμε και να βλέπουμε!.... την σφαγή!
Η Οργάνωση Toronto Cow Save δείχνει πώς τα φορτηγά φθάνουν με τις αγελάδες στο σφαγείο (παγωμένες από το κρύο τον χειμώνα στον Καναδά κατά την μεταφορά τους), δείχνει, πώς τα ζώα "αδειάζονται" όπως-όπως στο σφαγείο και πώς βγαίνουν..... κομματιασμένα για το εμπόριο.
Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα της Οργάνωσης Toronto Cow Save με τα λόγια του Ιπποκράτη και δες το βίντεο στην ιστοσελίδα της Οργάνωσης στο facebook: