ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Monday, 7 March 2016

Τώρα μπορείς να δεις με τα μάτια του ζώου τις μεγακτηνοτροφικές μονάδες και τα σφαγεία!.....

Η Οργάνωση Animal Equality ετοίμασε ένα φιλμ τρισδιάστατο, το οποίο έχει ήδη σοκάρει όσους το είδαν. Το φιλμ δεν δείχνει τίποτα πάρα πάνω από την ζωή ενός ζώου μέσα σε μεγακτηνοτροφική μονάδα και το τέλος του στο σφαγείο. Αυτό δηλαδή, που.... οι περισσότεροι θεωρούν φυσιολογικό.....
Θα δεις όμως για λίγο με τα μάτια του ζώου, θα νιώσεις τα κάγκελα γύρω σου, τον σκοτεινό χώρο στον οποίο σε αναγκάζουν να ζήσεις την προκαθορισμένα σύντομη ζωή σου, τον χωρίς αναισθητικό ευνουχισμό σου, κ.λ.π.
Αφηγείται ο Γερμανός Μουσικός "Thomas D". 
Εάν θέλεις να δεις το βίντεο, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα με τον Thomas D, ο οποίος είναι εδώ και χρόνια vegan και λέει: "Δεν θα δεις μόνον αυτό που μας αποκρύπτουν σε καθημερινή βάση, - θα το δεις μέσα από τα μάτια ενός ζώου!":