ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Friday, 2 September 2016

"What the Health!"... νέα ταινία ντοκυμαντέρ.

Οι παραγωγοί της επιτυχημένης ταινιάς-ντοκυμαντέρ "Cowspiracy" ετοιμάζουν ένα νέο ντοκυμαντέρ με θέμα τα διατροφικά σκάνδαλα, την ανθυγιεινή διατροφή, τις ασθένειες που προκαλεί η κατανάλωση ζωικών προϊόντων, τα τεράστια οικονομικά συμφέροντα που κρύβονται πίσω από την βιομηχανία ζωικών προϊόντων και πώς αυτά τα συμφέροντα "κλείνουν" το στόμα ακόμη και των Οργανισμών Υγείας. Ο τίτλος της νέας ταινίας είναι "What The Health!" αντί της γνωστής έκφρασης "What The Hell!" (= Τί στην Κόλαση!) και αυτό ήδη σημαίνει πολλά...
Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και δες περισσότερες πληροφορίες και σκηνές από την ταινία στην ιστοσελίδα "www.whatthehealthfilm.com":