ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Tuesday, 8 November 2016

Δύο εκδηλώσεις για την φυτοφαγία στο Π. Φάληρο.

Η Οργάνωση "Οικολογική Συνεργασία Π. Φαλήρου" πραγματοποίησε την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016 στο κέντρο εκδηλώσεων "Φλοίσβος" στο Π. Φάληρο, εκδήλωση με θέμα: "Τα ζώα ως τροφή - περιβάλλον, ηθική, υγεία". Ομιλήτρια ήταν η κ. Όλγα Κήκου, Κοινωνιολόγος, διευθύντρια Ευρωπαϊκών Υποθέσεων για την παγκόσμια οργάνωση για τα Δικαιώματα των Ζώων "Compassion in World Farming". 
Eάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και ενημερώσου για την δράση της Οργάνωσης "Compassion in World Farming":


Επίσης, στις 16 Νοεμβρίου στον ίδιο χώρο, θα πραγματοποιηθεί 2η εκδήλωση με θέμα: "Χορτοφαγία, υγεία και οικολογική ισορροπία". Ομιλητής θα είναι ο ιατρός Καρδιολόγος κος Γεώργιος Χαριτάκης, επιστημονικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου Αιγαίου και με πολυετή δράση στον χώρο της Οικολογίας και των Δικαιωμάτων των Ζώων.