ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Sunday, 19 March 2017

Υπόγραψε κατά της σφαγής των σκυλιών στην Νότια Κορέα.

Μία από τις Οργανώσεις που αγωνίζονται κατά της απάνθρωπης σφαγής σκύλων για κατανάλωση του κρέατός τους είναι η  "Korean Dogs".
Εκατομμύρια επιστολές από ζωόφιλους από όλον τον κόσμο έχουν σταλεί σε διάφορους υπεύθυνους Πολιτικούς, καλλιτέχνες κ.λ.π., ώστε να βοηθήσουν να σταματήσει αυτή η φρικαλέα σφαγή.
Η "Korean Dogs" ετοίμασε μία λίστα με τους διασημότερους ηθοποιούς της Νότιας Κορέας και για κάθε έναν ετοίμασε μία επιστολή - αίτημα, ώστε από την θέση του να βοηθήσει να σταματήσει η σφαγή των σκύλων.
Εάν θέλεις περισσότερες πληροφορίες, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα με σφαγή σκύλου και μπες στην ιστοσελίδα της "Korean Dogs". Εάν θέλεις να βοηθήσεις να σταματήσουν αυτά τα εγκλήματα, υπόγραψε τις έτοιμες επιστολές προς κάθε ηθοποιό (κάνοντας "κλικ" στο όνομά του θα εμφανισθεί η επιστολή), ή στείλε δική σου προσωπική επιστολή στο e-mail του: