ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Saturday, 1 July 2017

NABU: αγοράζει δάση και τα προστατεύει!

Η παγκόσμια Οικολογική Οργάνωση W.W.F. εδώ και δεκαετίες αγοράζει εκτάσεις μεγάλης οικολογικής αξίας σε διάφορα μέρη του πλανήτη (στην Ελλάδα αγόρασε την παραλία Σεκάνια στην Ζάκυνθο, όπου ωοτοκεί η θαλάσσια χελώνα Καρέτα-Καρέτα) και "μετατρέπει" τα μέρη αυτά σε Προστατευόμενες Περιοχές, τις οποίες απολαμβάνουμε όλοι μας, σώζοντάς τες για πάντα από κάθε καταστροφέα ή άρπαγα...
Με τον ίδιο τρόπο της αγοράς και προστασίας λειτουργεί και η Γερμανική Οικολογική Οργάνωση "NABU", η οποία αγόρασε μία περιοχή μεγάλης οικολογικής αξίας στην περιοχή του Βραδεμβούργου, όπου μέσα σε ένα αρχέγονο δάσος ζουν εκατοντάδες είδη πουλιών, κάποια από τα οποία κινδυνεύουν να εξαφανισθούν. Τώρα μαζεύει χρήματα, για να αγοράσει άλλο ένα τμήμα δάσους στην ίδια περιοχή.
Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη φωτογραφία με το προστατευόμενο πάρκο στο νησί Ούζεντομ στην Γερμανία και διάβασε σχετικό άρθρο στην ιστοσελίδα της Οργάνωσης "NABU":