ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Friday, 11 August 2017

Αφήστε επιτέλους ήσυχη την πολύπαθη Ελληνική φύση!

Επί δεκαετίες στο παρελθόν κάποιοι "φάτα-ούλες" πυροβολούσαν τα πουλιά και τα ζώα και τα έτρωγαν "ούλα", λες και ήταν ιδιοκτησία τους, αδιαφορώντας για την γνώμη και για το δικαίωμα των συνανθρώπων τους να βλέπουν ζωντανά τα ζώα αυτά στην άγρια φύση!
Χρόνο με τον χρόνο, με αποκορύφωμα τις δεκαετίες του 1980 και 1990, νέκρωναν την Ελληνική φύση από πουλιά και ζώα και αφού υποβάθμιζαν οικολογικά τις φυσικές περιοχές, ύστερα εμπόδιζαν τους άλλους να τις προστατεύσουν με το παράλογο "επιχείρημα", ότι οι φυσικές περιοχές είναι ασήμαντες οικολογικά.........
Αυτό ακριβώς συνέβη και με τους υγροβιότοπους Μικρό και Μεγάλο Λιβάρι στην Βόρεια Εύβοια. Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην φωτογραφία με τον υγροβιότοπο Λιβάρι και διάβασε ένα πολύ καλό άρθρο στην ιστοσελίδα "Δασαρχείο":