Sunday 18 February 2018

Η κακοποίηση των ζώων διώκεται αυτεπάγγελτα.

Σε κάθε περιοχή της Ελλάδας υπάρχουν πλέον Φιλοζωικά Σωματεία, αλλά και μεμονωμένοι πολίτες, οι οποίοι δεν μένουν αδιάφοροι μπροστά στην κακοποίηση και στην δυστυχία των άλλων ειδών, αλλά αγωνίζονται για να σταματήσουν τα εγκλήματα αυτά!
Πέρασε η εποχή, που όταν τολμούσες να μιλήσεις για την κακοποίηση των ζώων, η απάντηση ήταν σχεδόν πάντα η ίδια, σαν κασέτα: "Ωχ μωρέ, τα ζώα θα κοιτάξουμε τώρα; Εδώ πεθαίνουν άνθρωποι...". Με τον καιρό αποδείχθηκε, ότι αυτή η απάντηση-κασέτα ήταν απλώς ένα πρόσχημα εκείνων που δεν ήθελαν να πράξουν κάτι, για να σταματήσει η δυστυχία των άλλων ειδών! Ήταν η απάντηση εκείνων που δεν έκαναν ποτέ κάτι για να σταματήσει η δυστυχία ούτε των ζώων, αλλά ούτε και των ανθρώπων! Ήταν η εύκολη απάντηση, η αποφυγή να συμμετέχουν ενεργά, ενάντια στα εγκλήματα που συνέβαιναν ακριβώς μπροστά τους.
Η κακοποίηση των ζώων διώκεται αυτεπάγγελτα! Εάν δεις κάποιο περιστατικό κακοποίησης ζώου, κάλεσε την Αστυνομία! Είναι υποχρεωμένη να επέμβει! Δεν χρειάζεται να κάνεις μήνυση, ή να πληρώσεις κάτι! Μόνον να το καταγγείλεις! 
Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη φωτογραφία με τα δύστυχα φυλακισμένα και πεινασμένα σκυλάκια και δες το πολύ καλό και ενημερωτικό σπότ του Φιλοζωικού Σωματείου Αλεξανδρούπολης ΚΙΒΩΤΟΣ, που προβάλλεται και σε Ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια:


Βοήθησε να σταματήσουν τα εγκλήματα! Η εγκατάλειψη των ζώων και η κακοποίησή τους απαγορεύεται!