ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Tuesday, 30 November 2010

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΙΚΗΣ ΓΟΥΝΑΣ !!!!!

Εδώ και δεκαετίες οι Οικολογικές και Ζωοφιλικές Οργανώσεις όλου του κόσμου προβάλλουν την φρίκη πού κρύβεται πίσω από το εμπόριο γούνας είτε προέρχεται από άγρια ζώα, είτε από ζώα εκτροφείων, με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι άνθρωποι να αρνούνται την αγορά γούνας ή και δέρματος γενικά, προτιμώντας άλλες ύλες όπως συνθετικά υλικά, τα οποία ανακυκλώνονται!!!
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος, έγιναν διαμαρτυρίες σε όλα τα μέρη του κόσμου. Στην Ελλάδα έγιναν διαμαρτυρίες στην Αθήνα και στήν Θεσσαλονίκη υπό τον συντονισμό της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής Ζωοφιλικών Σωματείων!!!
Δεν είναι πιο όμορφα, όταν είναι ζωντανά και ελεύθερα στο φυσικό τους περιβάλλον παρά φυλακισμένα και φοβισμένα???? Φωτογραφία της  PETA.org : πληγωμένη, φοβισμένη αλεπού στο κλουβί, περιμένοντας... να έλθει η σειρά της .......