ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Saturday, 16 April 2011

ΠΑΣΧΑ!!! Είναι ανάγκη να γιορτάζουμε την γιορτή της ΑΓΑΠΗΣ με ... τόσο αίμα;;;;

Τελευταία εβδομάδα πριν από το Πάσχα, την ημέρα που όλοι υποτίθεται, οτι θα γιορτάσουμε την Γιορτή της Αγάπης και οι δρόμοι είναι γεμάτοι με φορτηγά, τα οποία μεταφέρουν όπως - όπως ζωντανά αιγοπρόβατα προς τα σφαγεία, όπου θα τα κατεβάσουν όπως - όπως και θα τα σφάξουν όπως - όπως........ Και εμείς, παρατηρητές που παριστάνουν, ότι "έτσι πρέπει να είναι", ότι "όλα είναι εντάξει", ενώ κατά βάθος ξέρουμε, ότι ΔΕΝ είναι καθόλου εντάξει....... Και ευτυχώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι από όλον τον κόσμο αρχίζουνε να το παραδέχονται: Φερόμαστε φασιστικά προς τα άλλα είδη και αυτό ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!!!


Μεταφορές ζώων προς τα σφαγεία. Στα μάτια τους βλέπεις τον φόβο και την αγωνία. Οργάνωση Tier - Wege. Κάνε "κλικ" στην φωτογραφία!