ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Wednesday, 27 July 2011

Βέγκαν σαγανάκι!

Μία δική μας πανεύκολη, γρήγορη και νοστιμότατη συνταγή: βέγκαν σαγανάκι!!!
Υλικά:
- 1 πακέτο τόφου (τυρί σόγιας). Εννοείται βιολογικής γεωργίας! Θα το βρεις σε καταστήματα με βιολογικά προϊόντα, αλλά και σε κάποια σούπερ - μάρκετς.
- 2 ντομάτες ή ένα κουτί συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας.
- Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα.
- Ρίγανη.
- Αλάτι - πιπέρι.
 Εάν σου αρέσουν τα καυτερά σαγανάκια, χρησιμοποίησε λίγο κόκκινο πιπέρι καγιέν.
Εκτέλεση:
Ψιλοκόβεις το τόφου και την ντομάτα και  τηγανίζεις όλα μαζί τα υλικά σε σιγανή φωτιά (για να κρατήσουν και τις θρεπτικές ουσίες τους), μέχρι να γίνουν!
Μπορείς να προσθέσεις  ανάλογα με τις προτιμήσεις σου και άλλα υλικά, όπως πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη, βασιλικό κ.λ.π.

Εάν ακόμη αναρωτιέσαι, γιατί προτιμάμε βέγκαν σαγανάκι και όχι με ζωικά υλικά, κάνε "κλικ" στην φωτογραφία και δες τα βίντεο στην ιστοσελίδα της οργάνωσης Meat org.  Το πρώτο βίντεο  παρουσιάζει ο γνωστός τραγουδιστής Paul Mc Cartney του συγκροτήματος Beatles, ο οποίος είναι εδώ και δεκαετίες χορτοφάγος και αγωνίζεται για τα δικαιώματα των ζώων ως ενεργό μέλος μέσα σε οργανώσεις όπως η  PETA org.