ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Saturday, 5 November 2011

Να σταματήσουν τα βάρβαρα έθιμα!!!

Ένα από τα πολλά βάρβαρα έθιμα στον κόσμο, που θυμίζουν πρωτόγονους καννίβαλους και δεν μας τιμούν καθόλου ως είδος να τα ανεχόμαστε, είναι το Toro Jubilo, κατά το οποίο ένας ταύρος καίγεται ζωντανός από μία ομάδα ανώμαλων σαδιστών που απολαμβάνουν το μαρτύριο του ζώου..... Το έθιμο αυτό λαμβάνει χώρα κάθε 13 Νοεμβρίου στο χωριό Medinaceli της Ισπανίας. Ζωόφιλοι επανειλημμένως προσπάθησαν να το σταματήσουν χωρίς όμως αποτέλεσμα. Πέρυσι πήγε οργανωμένη ομάδα φιλόζωων στον τόπο του εγκλήματος και μπορεί να μην κατάφερε να το εμποδίσει, κατάφερε όμως να το μαγνητοσκοπήσει και τα βίντεος έκαναν τον γύρo του κόσμου, ξεσήκωσαν εκατομμύρια ανθρώπους, έφυγαν χιλιάδες επιστολές προς κάθε υπεύθυνο και η δράση συνεχίζεται. Οι φιλόζωοι πέρυσι κατέβαζαν μέσω ίντερνετ όχι μόνον το φρικτό μαρτύριο του ταύρου, αλλά και την φρίκη που βίωναν οι ίδιοι ως ανήμποροι να αντιδράσουν θεατές και κατέβαζαν στο διαδύκτιο μαζί με τις εικόνες και συναισθήματα, όπως:   "... Σε ακούμε να ουρλιάζεις καιγόμενος και το μόνον που μπορούμε να κάνουμε, είναι να σε αγκαλιάζουμε με την αγάπη μας....." 
Ελπίζουμε εφέτος να μην επαναληφθεί αυτό το αίσχος! Ήδη έχουν δραστηριοποιηθεί πολλές φιλοζωικές οργανώσεις και φεύγουν χιλιάδες μηνύματα προς κάθε υπεύθυνο! Εάν θέλεις να βοηθήσεις, μπορείς να στείλεις και εσύ μέσω κάποιας από τις φιλοζωικές οργανώσεις μία έτοιμη επιστολή, απλώς υπογράφοντάς την.
Για παράδειγμα, μπορείς να υπογράψεις επιστολή ή και να στείλεις e-mails άμεσα στους υπεύθυνους μέσω της οργάνωσης PETA.org (κάνε "κλικ" στην φωτογραφία):


Μπορείς να στείλεις και τα e-mails μέσω της οργάνωσης SHARK προς κάθε υπεύθυνο: Δήμαρχο της Medinaceli , Υπουργό Τουρισμού της Ισπανίας, κ.λ.π.  Κάνε "κλικ" στην φωτογραφία: