ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Thursday, 8 December 2011

Η Alicia Silverstone είναι vegan επάνω από 10 χρόνια!!

Όλοι μας θυμόμαστε την γλυκιά Alicia Silverstone στο γνωστό τραγούδι των Aerosmiths "crying". Το τραγούδι αυτό παίζεται μέχρι σήμερα στα γνωστά μουσικά κανάλια MTV και  MAD και πολλά κουτσομπολιά λέγονται όλα αυτά τα χρόνια για την Alicia. Θυμήσου τον πολύ συμπαθητικό ρόλο που έπαιξε στο "crying" ως μία γυναίκα που βλέπει τον φίλο της να την απατά:


Πόσες φορές όμως ανάμεσα στα τόσα κουτσομπολιά αναφέρθηκε, οτι είναι vegan περισσότερο από δέκα χρόνια τώρα και ενεργό μέλος στην παγκόσμια οργάνωση για τα δικαιώματα των ζώων PETA.org;;;.... Καμμία!!! Τυχαίο και αυτό;....ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!
Κάνε ''κλικ'' στην φωτογραφία, για να δεις την συνέντευξή της, όπου η ίδια διηγείται, πως έγινε vegan από την αγάπη της για όλα τα ζώα, οτι δεν βλέπει διαφορά ανάμεσα στα σκυλιά και στα υπόλοιπα είδη, όπως αγελάδες, γουρούνια, κότες, κ.λ.π., οτι και εκείνα χαίρονται, λυπούνται, πονούν και θέλουν να ζήσουν, όπως και εμείς και πόσο την ωφέλησε στην υγεία της το οτι είναι επάνω από 10 χρόνια vegan: