ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Monday, 12 March 2012

Τα "πράσινα" (οικολογικά!) επαγγέλματα είναι η λύση για το πρόβλημα της ανεργίας!!!

Σε αυτήν την εποχή, που "πνιγόμαστε" στην οικονομική κρίση και την ανεργία, έχουμε την ανάγκη να ακούμε για λύσεις που θα μας βγάλουν από το πρόβλημα και όχι μόνον καταστροφολογία, η οποία μας "βουλιάζει" όλο και πιο βαθιά στην απελπισία! Οι λύσεις υπάρχουν! Γιατί δεν ακούμε σχεδόν ποτέ για αυτές από τους υπεύθυνους και τα Μ.Μ.Ε.;
Η λύση στο μέλλον βρίσκεται στα οικολογικά επαγγέλματα, διότι οι Κυβερνήσεις και οι εταιρείες που κυβερνούν τον κόσμο, αφού έφθασαν την Γη στα όρια της οικολογικής καταστροφής, αναγκάζονται τώρα να στραφούν προς τις "πράσινες" πολιτικές και λύσεις, τις οποίες εδώ και δεκαετίες προτείνουν οι Οικολογικές Οργανώσεις! Διάβασε ένα σχετικό άρθρο στην ιστοσελίδα eco-news, ενημερώσου για τα "πράσινα" επαγγέλματα και προσανατολίσου επαγγελματικά προς εκεί! Άλλωστε δεν υπάρχει ωραιότερο επάγγελμα, από αυτό που συνεισφέρει στο καλό του συνόλου, των συνανθρώπων και προ πάντων της φύσης και της Γης! Κάνε "κλικ" εδώ για να διαβάσεις το σχετικό άρθρο: