ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Sunday, 10 June 2012

Η Ποσειδωνία, ένα ωφέλιμο φυτό της θάλασσας!

     Μεγαλώσαμε σε μία εποχή, που η Ποσειδωνία ήταν ο ... φόβος και ο τρόμος των λουομένων!!! Αντί να φοβόμαστε τα εργοστάσια που ρίχνουν δηλητήρια στις θάλασσές μας, αντί να τα βάζουμε μέ όλους τους .... βρωμύλους, που πετούν τα σκουπίδια τους στις παραλίες, αντί να τα ανακυκλώνουν, εμείς φοβόμασταν την αθώα Ποσειδωνία! 
Η Ποσειδωνία είναι για την θάλασσα, ό,τι είναι τα δένδρα στην ξηρά: πηγή οξυγόνου, τόπος φωλιάσματος για τα ζώα της θάλασσας και όταν γεράσει και ξεραθεί και την ξεβράσουν τα κύμματα στην παραλία, μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί είτε από τον Δήμο, είτε από τους ιδιώτες για την παραγωγή κομπόστ (φυτικού λιπάσματος)!!!
Εάν θέλεις να μάθεις περισσότερα για την Ποσειδωνία, κάνε "κλικ" στην φωτογραφία και θα διαβάσεις ένα πολύ καλό άρθρο της  Ελληνικής Φυκολογικής Εταιρείας: