ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Tuesday, 5 June 2012

Bryan Adams, "Under the Sun" !!!


     Ο τραγουδιστής Bryan Adams είναι vegan από το 1989! Μεγαλώσαμε με τα τραγούδια του, αλλά το μόνο που ακούγαμε στα Μ.Μ.Ε. γι΄αυτόν, ήταν κάποια κουτσομπολιά για την προσωπική του ζωή... Για το ότι είναι χορτοφάγος και για τους λόγους ηθικής, που τον οδήγησαν στην χορτοφαγία, ως συνήθως δεν ακούσαμε ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ!!!
Η καταπληκτική ταινία κινούμενου σχεδίου "SPIRIT το άγριο άλογο", η οποία έχει πολύ δυνατό το μήνυμα της ελευθερίας για κάθε πλάσμα, συνοδεύεται από υπέροχα τραγούδια του Bryan Adams.
Eάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην φωτογραφία και θα ακούσεις το θαυμάσιο "Brothers under the Sun" με σκηνές από την ταινία "SPIRIT το άγριο άλογο" !!!