ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Friday, 15 June 2012

Αγώνας για την απελευθέρωση του Καπετάνιου Paul Watson!

     Επάνω από 40 χρόνια αγωνίζεται κατά της λεηλασίας της θάλασσας και είναι ο ιδρυτής της παγκόσμιας οργάνωσης Sea Shepherd  (= ποιμένας της θάλασσας).
Συνελήφθη τον Μάϊο 2012 στην Γερμανία λόγω της εκστρατείας του κατά του βάρβαρου και παράνομου ψαρέματος των καρχαριών στα θαλάσσια ύδατα της Κόστα Ρίκα.
Η ποινή .... 250.000 ευρώ!!! Μεγαλύτερη και από την ποινή ενός εγκληματία βιαστή παιδιού!!! Τόσο πολύ τον φοβούνται οι έχοντες συμφέροντα από την δολοφονία των πλασμάτων που αυτός προστατεύει;;;....
Εάν θέλεις να μάθεις περισσότερα ή και να βοηθήσεις, κάνε "κλικ" στην φωτογραφία, όπου φαίνεται ο ίδιος σε μία εκστρατεία διάσωσης των μωρών φώκιας στον Καναδά από τους κυνηγούς:


Η ηθοποιός Daryl Hannah καθώς και η Brigitte Bardeaux είναι πολύ δυναμικές υποστηρίκτριες της Sea Shepherd. Φίλοι της οργάνωσης προσπαθούν να βοηθήσουν μέσω των ιστοσελίδων τους. 


Και οργανώσεις, όπως η Vegane Gesellschaft Deutschland προσπαθούν επίσης να βοηθήσουν μέσω των ιστοσελίδων τους. Στην φωτογραφία φαίνεται ο ίδιος αριστερά μαζί με δύο άλλους ακτιβιστές της Sea Shepherd σε μία κοινή εκδήλωση με την Vegane Gesellschaft Deutschland.