ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Saturday, 7 July 2012

Επιτυχία!!! Άλλες δύο Σχολές Ιατρικής σταματούν τα πειράματα σε ζώα!!!

     ΄Αλλη μία επιτυχία της Επιτροπής Ιατρών για Υπεύθυνη Ιατρική (PCMR) !!!
Ύστερα από πιέσεις της Επιτροπής Ιατρών με την βοήθεια πολλών Ζωοφιλικών Οργανώσεων και ύστερα από χιλιάδες επιστολές διαμαρτυρίας ευαισθητοποιημένων πολιτών,  άλλα δύο Πανεπιστήμια σταματούν τα πειράματα επάνω σε ζώα!!! Το Medical College of Visconsin και το το Πανεπιστήμιο της Virginia!!!
Εάν θέλεις περισσότερες πληροφορίες, κάνε "κλικ" στην φωτογραφία: 


     Η Επιτροπή Ιατρών για Υπεύθυνη Ιατρική συνεχίζει δυναμικά πιέζοντας τώρα άλλες πέντε Σχολές Ιατρικής να σταματήσουν να αναγκάζουν τους φοιτητές, να κάνουν πειράματα επάνω σε ζώα! Εάν θέλεις να βοηθήσεις στην εκστρατεία για την κατάργηση των πειραμάτων επάνω σε ζώα, κάνε "κλικ" στην φωτογραφία και στείλε τις επιστολές κατ΄ευθείαν στους Υπευθύνους των Σχολών! Μόνον με δράση (ACTION) θα σταματήσουμε τα εγκλήματα!!!