ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Tuesday, 17 July 2012

Veggie - παρέλαση 2012 στο Βερολίνο!

     Την 7η Ιουλίου 2012 πραγματοποιήθηκε στην Γερμανία, στο Βερολίνο, η 2η Veggie παρέλαση. Οι συμμετέχοντες ήταν ντυμένοι ζώα σφαγείου και κρατούσαν πλακάτ με συνθήματα κατά της βίας και κατά της οικολογικής καταστροφής, διότι η εκτροφή ζώων είναι πλέον τόσο μεγάλη παγκοσμίως, ώστε αποτελεί το υπ΄αριθμόν 1 αίτιο για την αλλαγή του κλίματος!!!!
Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην φωτογραφία και δες βίντεο από την διαμαρτυρία στην ιστοσελίδα  Tierschutznews :
     Και επειδή όλο και περισσότεροι νέοι κυρίως άνθρωποι απαιτούν να σταματήσει επιτέλους η βία του ανθρώπου απέναντι στα άλλα είδη, παντού διοργανώνονται veggie εκδηλώσεις! Εάν θέλεις να δεις το προσεχές πρόγραμμα εκδηλώσεων στην Γερμανία, αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη, κάνε "κλικ" εδώ: Tierrechtstermine de.

Eπίσης, εάν θέλεις να δεις το προσεχές πρόγραμμα για την εκδήλωση Veggie Street Day στο Dortmund της Γερμανίας, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη φωτογραφία, η οποία απεικονίζει ένα σφαγείο αλόγων: