ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Friday, 24 August 2012

Υπογραφές προς κάθε υπεύθυνο, για να σταματήσουμε .... τους κανίβαλους !!!!!

     Το φρικτό, πρωτόγονο σε βαρβαρότητα έθιμο στο χωριό Tordesillas της Ισπανίας θα λάβει πάλι χώρα στις 11 Σεπτεμβρίου 2012! Εδώ και χρόνια προσπαθούν οι φιλοζωικές οργανώσεις να σταματήσουν το έγκλημα! Κάνε "κλικ" στην φωτογραφία, που απεικονίζει το περυσινό θύμα του εγκληματικού εθίμου, τον ταύρο Αfligido, εξασθενημένο από τα κονταροκτυπήματα των δήθεν γενναίων ανδρών λίγο πριν τον σκοτώσουν και στείλε την υπογραφή σου τώρα στον Πρόεδρο της περιοχής της Λεόν, όπου ανήκει το χωριό Tordesillas! Να ΜΗΝ επαναληφθεί το έγκλημα!!! Δεν είναι δυνατόν να δεχθούμε τέτοια βαρβαρότητα στον 21. αιώνα, μόνον και μόνον επειδή το θέλουν ελάχιστοι ανώμαλοι σαδιστές! Η εγκληματική τους συμπεριφορά προσβάλλει όλο το ανθρώπινο είδος!!!

  

Στείλε επίσης την επιστολή με την υπογραφή σου στον Υπουργό Πολιτισμού της Ισπανίας! Τα εγκλήματα δεν μπορούν να αποτελούν πολιτιστικά στοιχεία!!


Και άλλη επιστολή προς τον Υπουργό Πολιτισμού της Ισπανίας! Πώς είναι δυνατόν ο αρρωστημένος, ανώμαλος, σαδιστικός βασανισμός ενός αθώου, άοπλου ζώου να θεωρείται Πολιτισμικό στοιχείο;;;...