ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Tuesday, 23 October 2012

"Πράσινη" (= Οικολογική) Ανάπτυξη: η απάντηση στην κρίση!

     Οικονομική κρίση, (η οποία είναι επακόλουθο της... ηθικής κρίσης κάποιων που τυγχάνει να κυβερνούν τον κόσμο!!...), ανασφάλεια για το μέλλον, απελπισία, μελαγχολία, κατάθλιψη.... Αυτή είναι η κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας σήμερα..... Αλλά και σε αυτήν την δύσκολη στιγμή η λύση βρίσκεται και πάλι στην φύση: "Πράσινη", ή άλλως "Αειφόρος", ή ακόμη καλύτερα "Οικολογική" Ανάπτυξη!! Μην το "βάζεις κάτω"! Ενημερώσου! 
Από τις 5 έως τις 7 Οκτωβρίου 2012 στην Παιανία πραγματοποιήθηκε εμπορική έκθεση Bioenergy με θέμα την αγορά βιομάζας και ενέργειας. Εάν θέλεις, διάβασε το σχετικό αισιόδοξο άρθρο στην ιστοσελίδα του αξιόλογου περιοδικού "Πράσινο Σπίτι" : 


     Από την 1η έως την 4η Νοεμβρίου 2012 θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo, στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος το 7ο Διεθνές Συνέδριο ENERTECH 2012!  Ενημερώσου!!  


     Επίσης, ρίξε μία ματιά σε όλο το πρόγραμμα των σχετικών εκδηλώσεων και εκθέσεων  στην ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα  Energy Online: Το περιοδικό για την Ενέργεια και το Περιβάλλον. Ενημερώσου!!!