ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Friday, 23 November 2012

"The Instinct" (= το ένστικτο). Μία ταινία με διαχρονικό μήνυμα...

     "Το ένστικτο", είναι μία ταινία παραγωγής 1999, με πρωταγωνιστή τον Anthony Hopkins σε έναν από τους καλύτερους ρόλους του! ... Ένας ανθρωπολόγος (ο Anthony Hopkins) είναι φυλακισμένος σε ψυχιατρικές φυλακές, κατηγορούμενος επειδή σκότωσε έναν λαθροκυνηγό. Αμίλητος έχει παραδοθεί στις σκέψεις και στην σιωπή... Την υπόθεσή του αναλαμβάνει ένας φιλόδοξος ψυχίατρος (ο Cuba Gooding), ο οποίος κατορθώνει σιγά-σιγά να βγάλει τον ανθρωπολόγο από την σιωπή του... Σταδιακά φαίνεται η αλήθεια: ο ανθρωπολόγος είναι ουσιαστικά ο ψυχικά υγιής και ο φυσιολογικότερος άνθρωπος στην ταινία. Χαρακτηρίζει ως "αρπακτικά" τους ανθρώπους που καταστρέφουν την φύση, που δολοφονούν τα ζώα και που τα φυλακίζουν σε κλουβιά. Ο λόγος για τον οποίο σκότωσε τον λαθροκυνηγό και βρέθηκε στην φυλακή είναι το γεγονός, ότι οι λαθροθήρες δολοφόνησαν όλο το κοπάδι των γορίλων, με το οποίο συμβίωσε για δύο ολόκληρα χρόνια μελετώντας τους και αισθανόμενος μέλος της οικογένειάς τους.... 
     Μία ταινία που αξίζει να την δεις το λιγότερο μία φορά!! Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην φωτογραφία, για να δεις το trailer της ταινίας: