ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Monday, 25 March 2013

Θέλουμε Εναλλακτικές Μορφές Ενέργειας αντί ... Πετρέλαιο!!

     Ζούμε στην εποχή, που επιτέλους μιλάμε για απεξάρτηση από το πετρέλαιο, το οποίο με την καύση του και την παραγωγή CO2 συμβάλλει σημαντικά στο Φαινόμενο του Θερμοκηπίου!Παρ΄όλ΄αυτά κάποιοι μέχρι σήμερα αντί να στοχεύουν στην λύση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, μιλούν ακόμη για εξόρυξη πετρελαίου..... Και μάλιστα αυτήν την κρίσιμη στιγμή για την Ελλάδα και σε αυτό το κρίσιμο γεωγραφικά σημείο!!!...
Η Ελλάδα είναι πλούσια σε  Ήλιο και σε Ανέμους! Δεν χρειάζεται το πετρέλαιο για την παραγωγή ενέργειας!
Μπορείς να ενημερώνεσαι για τις εξελίξεις στο θέμα των Εναλλακτικών Μορφών Ενέργειας, (στο οποίο γίνονται καθημερινά "άλματα"), σε ιστοσελίδες όπως:  ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ   ή  ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΠΙΤΙ ! Εάν είσαι μαθητής, ενημερώσου για τα ΠΡΑΣΙΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ!
     Επίσης, θα πραγματοποιηθεί από την 18η έως την 21η Απριλίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo η 6η Έκθεση με θέμα Ανανεώσιμες Μορφές Ενέργειας. Εάν ενδιαφέρεσαι για περαιτέρω πληροφορίες, κάνε "κλικ" στο ακόλουθο διαφημιστικό της Έκθεσης:

     Και έπειτα ΔΕΝ ξεχνάμε τα ατυχήματα του παρελθόντος από την εξόρυξη πετρελαίου στην θάλασσα! 
Εάν θέλεις να θυμηθείς το ατύχημα της ΒΡ στον κόλπο του Μεξικού το 2010, κάνε "κλικ" στην φωτογραφία και διάβασε ένα σχετικό άρθρο στην ιστοσελίδα ECOnews: 


Eπίσης, εάν θέλεις να θυμηθείς την τεράστια οικολογική καταστροφή, που προκάλεσε η Exxon Valdez στην Αλάσκα το 1989, κάνε "κλικ" στην φωτογραφία και δες ένα σχετικό άρθρο στην ιστοσελίδα της γερμανικής GREENPEACE, η οποία μιλά για την ζημιά 16 χρόνια μετά!....


     Ποιό θα ήταν το αποτέλεσμα για την φύση, την θαλάσσια ζωή και τον άνθρωπο (υγεία, τουρισμός κ.λ.π.), εάν κάτι ανάλογο συνέβαινε στην κλειστή θάλασσα της Μεσογείου;....
     Μπορείς, εάν θέλεις, να διαβάσεις ένα παλαιό (από το 2000), αλλά πολύ καλό και επίκαιρο σχετικό  άρθρο στην εφημερίδα το ΒΗΜΑ εδώ!