ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Monday, 15 April 2013

Έκθεση βιολογικών προϊόντων Biofach 2013 στην Νυρεμβέργη!

     Τον Φεβρουάριο 2013 πραγματοποιήθηκε η ετήσια έκθεση προϊόντων οικολογικής γεωργία στην Νυρεμβέργη της Γερμανίας με πολύ μεγάλη επιτυχία!
     Σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του "Υπουργείου για το περιβάλλον, το κλίμα, την οικονομία και τον καταναλωτή" του κρατιδίου Nordrhein-Westfalen, οι κύριες τάσεις που επικράτησαν στην έκθεση ήταν η εντοπιότητα των προϊόντων και τα vegan προϊόντα! Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην φωτογραφία και δες το άρθρο:


      Ήδη από τώρα έχει ορισθεί ημερομηνία για την επόμενη έκθεση το 2014 και εάν θέλεις να δεις ένα βίντεο με στιγμιότυπα από την εφετινή έκθεση, αλλά και περισσότερες πληροφορίες, κάνε "κλικ" στην φωτογραφία: 


     Η έκθεση Biofach πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε διάφορα μέρη σε όλον τον κόσμο και συμμετέχουν παραγωγοί βιολογικών προϊόντων από όλον τον κόσμο. Καί Έλληνες!