ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Sunday, 3 November 2013

Πανεύκολη συνταγή: vegan κρέμες με χυμό φρούτων!

     Χρειαζόμαστε:
- 1 λίτρο χυμό της αρεσκείας μας (προαιρετικά μπορούμε να τον αναμείξουμε και με λίγο φυτικό γάλα, π.χ. σόγιας, ή ρυζιού κ.λ.π.)
- 80 γραμμάρια κορν-φλάουρ (νισεστέ)
- Ίσως λίγη ζάχαρη, ανάλογα με το πόσο γλυκός είναι ο χυμός. Π.χ. ο χυμός λεμονιού χρειάζεται λίγο ζάχαρη, ενώ ο χυμός ανανά είναι τόσο γλυκός, ώστε η ζάχαρη είναι περιττή.
     Εκτέλεση:
1. Βράζουμε τον χυμό φρούτων σε κατσαρόλα.
2. Έχουμε κρατήσει σε ένα ποτήρι λίγο από τον χυμό, μέσα στον οποίο διαλύουμε το κορν-φλάουρ (διότι εάν ρίξουμε το κορν-φλάουρ απευθείας στον βραστό χυμό, θα κάνει "σβωλάκια" !).
3. Ρίχνουμε το διαλυμένο στον κρύο χυμό κορν-φλάουρ στην κατσαρόλα με τον βραστό χυμό και ανακατεύουμε διαρκώς, μέχρι να πήξει. 
     Σε πολύ λίγα λεπτά έχει πήξει. ΄Ετοιμο!
     Το ρίχνουμε σε μπωλάκια και πασπαλίζουμε προαιρετικά με κανέλα. 


     Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην φωτογραφία και θα δεις νοστιμότατες vegetarian συνταγές και ειδήσεις στην ιστοσελίδα "meat free Monday" του γνωστού τραγουδιστή Paul Mc Cartney, ο οποίος ήταν μέλος του θρυλικού συγκροτήματος "the Beatles" (= τα σκαθάρια). Ο ίδιος και οι οικογένειά του είναι ενεργά μέλη στον αγώνα για τα δικαιώματα των ζώων, έστω και εάν τα Μ.Μ.Ε. δεν το αναφέρουν σχεδόν ποτέ....