ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Monday, 11 January 2016

Νέο βίντεο κακοποίησης πιθήκων που προορίζονται για πειραματόζωα.

Η Οργάνωση για τα Δικαιώματα των Ζώων PETA.org. δημοσίευσε ένα ακόμη βίντεο κακοποίησης ζώων. Πρόκειται για την γνωστή αμερικανική εταιρεία Hendry County, η οποία εισάγει και εμπορεύεται πιθηκοειδή, που προορίζονται για πειράματα στον στρατό, σε Πανεπιστήμια, Ιδρύματα κ.λ.π.
Εάν θέλεις να βοηθήσεις στον αγώνα κατά της εμπορίας και κατά των πειραμάτων σε ζώα, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα, δες το σχετικό άρθρο και το βίντεο και στείλε την επιστολή διαμαρτυρίας προς την προαναφερόμενη εταιρεία, την οποία ετοίμασε η Οργάνωση Peta.org και την οποία έχουν στείλει ήδη περισσότεροι από 100.000 πολίτες. Τα ζώα υποφέρουν ήδη κατά την μεταφορά τους στα πειραματικά εργαστήρια και αυτή είναι μόνον η αρχή!........ 


Ο αγώνας των Φιλοζωικών Οργανώσεων κατά των πειραμάτων σε ζώα είναι εδώ και δεκαετίες σκληρός, αλλά ημέρα με την ημέρα κερδίζει έδαφος!  Πανεπιστήμια, Ιδρύματα, κ.λ.π. σε όλον τον κόσμο καταργούν τα εγκληματικά πειράματα.
Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και δες το βίντεο της "Επιτροπής Ιατρών για Υπεύθυνη Ιατρική" (Physician Committee for Responsible Medecin),  με επιτυχίες μέσα στο έτος 2015: