ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Sunday, 5 February 2017

Συστήματα αφαλάτωσης θαλασσινού νερού πρέπει να μπουν σε όλην την Ελλάδα!

Σε κάποια νησιά μας έχουν μπει συστήματα αφαλάτωσης θαλασσινού νερού στο πλαίσιο Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων για την Πράσινη Ανάπτυξη.
Παρ΄όλο που πρόκειται για ένα σημαντικότατο θέμα, έχει περάσει και αυτό στα πολύ ..."ψιλά γράμματα".
Βαδίζουμε προς εποχές λειψυδρίας "στραγγίζοντας" την Ελληνική Φύση από τα τελευταία αποθέματα νερού.
Η Ελλάδα περιβάλλεται από θαλασσινό νερό και τα περισσότερα νησιά υποφέρουν από ξηρασία. Αντί να μεταφέρουμε το νερό σε πλαστικά μπουκάλια, είναι καλύτερα να αφαλατώνουμε επί τόπου το θαλασσινό νερό! 
Αυτό θα αποτελέσει ένα πολύ μεγάλο βήμα προς την προστασία του περιβάλλοντος και θα προσφέρει πολλές νέες θέσεις εργασίας σε επαγγέλματα φιλικά προς το περιβάλλον!
Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη φωτογραφία από ένα Κέντρο Αφαλάτωσης Θαλασσινού Νερού στην Σύμη (600 κ.μ. ημερησίως!) και δες ενδεικτικά μία ιταλική εταιρεία με σχετικά προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά: