ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Tuesday, 17 March 2015

H ηθοποιός Pamela Anderson παρουσιάζει την φρίκη των σφαγείων...

     Η Pamela Anderson παρουσιάζει αυτήν την φορά για την Οργάνωση "Mercy for Animals" ένα βίντεο, το οποίο αποκαλύπτει την βία, την απανθρωπιά και την φρίκη μέσα σε σφαγείο κοτόπουλων. 
     Όσο εμείς οι άνθρωποι θα προκαλούμε, ή θα ανεχόμαστε να προκαλούν άλλοι συνάνθρωποί μας τέτοια μαρτύρια στα άλλα είδη, μόνον και μόνον για να τα τρώμε, δηλαδή για λόγους κοιλειοδουλείας, αποκλείεται να υπάρξει ειρήνη στην Γη! Με το να ανεχόμαστε τέτοια εγκλήματα απέναντι στα άλλα είδη, με την εγωιστική σκέψη, ότι "δεν πειράζει γιατί ... δεν είναι άνθρωποι", νομιμοποιούμε την εγκληματική συμπεριφορά, εθιζόμαστε σε αυτήν και δίνουμε ένα καταφύγιο, μία "μάσκα", για όλους τους σαδιστές, οι οποίοι αντί να αποκαλυφθούν και να καταλήξουν στην φυλακή, όπως τους αξίζει, βγάζουν όλα τους τα σαδιστικά απωθημένα επάνω στα ζώα συνεχίζοντας να ζουν ανάμεσά μας ...  
     Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα, δες το βίντεο στην ιστοσελίδα της Οργάνωσης για τα Δικαιώματα των Ζώων "Μercy for Animals" και, εάν θέλεις να δράσεις κατά των εγκλημάτων αυτών, στείλε την έτοιμη επιστολή διαμαρτυρίας προς τους υπεύθυνους: