ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Tuesday, 31 March 2015

2η Πανελλαδική Διαμαρτυρία κατά της κακοποίησης όλων των ζώων!

     Την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η  "2η Πανελλαδική Διαμαρτυρία για ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ" σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.
     Στην Αθήνα συμμετείχαν οι οργανώσεις 269life Greece, η Vegan for Life, το ελληνικό τμήμα της παγκόσμιας οργάνωσης Sea Shepherd, καθώς και εκπρόσωποι διαφόρων ελληνικών φιλοζωικών σωματείων.
     Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και δες στιγμιότυπα από την εκδήλωση:


      Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να διαβάσεις στην ιστοσελίδα www.zoosos.gr:


     Και εάν θέλεις να δεις, πώς διαμαρτυρήθηκαν οι φιλόζωοι την ίδια ώρα στην Θεσσαλονίκη, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα: 


     H οργάνωση NO mattatoio στην Ιταλία διαμαρτυρήθηκε δίπλα σε φανάρι χαϊδεύοντας τα πρόβατα μέσα στα φορτηγά που τα οδηγούν στα σφαγεία και φωνάζοντας το τελευταίο "αντίο".
     Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα με στιγμιότυπο από την διαμαρτυρία και δες το βίντεο στο facebook της οργάνωσης:


Συγχαρητήρια σε όλους!!!